Advokatene

Advokater med lang erfaring innen eiendomsrettslige problemstillinger


Hos oss får du spisset kompetanse innenfor fast eiendoms rettsforhold. Hos oss møter du advokater som oppriktig engasjerer seg for din sak. Vi skal fremstå troverdige og imøtekommende overfor deg som klient, motpart og domstolene. Det innebærer blant annet spisset juridisk kompetanse, men også god byggteknisk innsikt. Det innbærer også at vi bestreber oss på å drive saken din fremover på en effektiv måte for best mulig resultat. EiendomsadvokatOslo.no er en nettside som driftes av advokat Carl Christian Nordengen som er partner i Advokatfirmaet NOVA DA.  

EiendomsadvokatOslo samarbeider med www.reklamasjonsportalen.no og www.tomtefesteportalen.no 

Carl Christian Thon Våge Nordengen

Advokat MNA

Advokat Nordengen har omfattende erfaring med å bistå klienter innen eiendomsrettslige problemstillinger, herunder blant annet krav etter kjøp av fast eiendom og forbrukerentreprise. Nordengen har bistått både på selger- og kjøpersiden i saker etter avhendingsloven og bustadoppføringsloven. Nordengen har videre ført saker for klienter i ting- og lagmannsretter i hele Norge.

Telefon 911 13 292

https://no.linkedin.com/in/carlchristian 

Priser

Partner

2.800 eks mva - 3.500 inkl. mva

Advokat

2.400,- eks. mva - 3.000,- inkl mva.

Advokatfullmektig

2.100,- eks mva - 2.625,- inkl mva

Boligkjøperforsikring / Rettshjelpforsikring

De fleste har en forsikring hvor deler av kostnadene til advokat og annen fagkyndig hjelp er dekket. Vi hjelper deg med å søke forsikringsdekning. Se mer om forsikringer HER.